Információk, érdekességek

2021 fürdőruha trendek

2021. július 25.

Végre itt a nyár és a strand szezon, azaz az év legjobb időszaka. Szerencsére 2021-ben is látványos fürdőruha trendek közül választhatod ki a neked legjobban tetsző fazont.  

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Tudjuk, hogy ez sok nőnek okoz problémát, hiszen többségünk túlzottan kritikus önmagával szemben. Jó hír azonban, hogy idén minden alakhoz passzoló, trendi fazonú fürdőruhák találhatók az üzletek polcain. Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked a legmenőbb trendeket és tippeket, hogyan legyél igazán divatos még a strandon is. Élénk színek, extravagáns vagy éppen retró szabások következnek!

Félvállas / Asszimetrikus

Az asszimetrikus darabok egyedi kinézetet kölcsönöznek, ezáltal kifinomultabbá téve az összhatást. Az izgalmas kinézetnek köszönhetően az egyszínű, kevésbé élénk színekkel is kitűnsz majd a tömegből. Bohém megjelenésért azonban nyugodtan válassz akár neon színű opciót, az igazán elegáns megjelenéshez pedig egy hófehér félvállas fazon is remek lehetőség. A fazon népszerűségének köszönhetően, egyrészes változatban illetve bikinik között is renegeteg félvállas darabot találhatsz majd. Ne félj tehát elrugaszkodni a megszokottól, merj bátran kísérletezni!

Magasan ívelt combkivágás

Erről a fazonról nem véletlen, hogy mindenkinek a Baywatch ugrik be! És igen, ez az ikonikus stílus idén ismét hódít. Jó hír ez a merész, szexi darabok kedvelőinek, hiszen igazán látványos összhatást eredményez. Ráadásul, optikailag nyújtják a lábakat, amely még egy nagy pluszpontja ennek a fazonnak! Szerencsére bikinialsók és egyrészes fürdőruhák esetében is találkozhatsz magas combkivágással.

Extra pántos megoldások

Igazán egyedi megoldásokkal találkozhatunk idén az extra pántoknak és zsinóroknak köszönhetően. Ezek leggyakrabban a mell allatt indulva egészen az bikini alsóig leérő kötözések. Ezek, bár napozáshoz nem túl praktikusak, extravagáns kinézetet kölcsönöznek egy egyszerűbb fazon esetében is.

Cutout

Cutout, azaz az itt-ott kivágásokkal ellátott fazon meghódtotta az idei fürdőruha szezont. Legjellemzőbb a kétoldalt vagy a mell alatt középen kivágott megjelenés. Ezzel a különleges stílussal biztosan nem lőhetsz mellé, bármilyen is az alakod. Szerencsére az egyrészes fürdőruhák és a bikinik között is találsz különféle cutout darabokat, amelyek igazán szexivé tesznek a nyaralás alatt is. Az extra zsinórokhoz hasonlóan sajnos napozáshoz ez sem a legjobb válsztás – de nem szükséges mindig a praktikusság jegyében vásárolni. Ha beleszeretsz egy cutout darabba az üzletben, mindenképp mondj rá igent!

Retro fürdőruhák

A retro stílus évek óta hódít a divat világában, és ez idén már a fürdőruha kínálatban is nagyon jól látszik. És valóban, a gyermekkorunk nyaralását idéző megjelenéssel idén sem lőhetünk mellé. Tökéletes retró választás lehet például egy fodros, pöttyös bikini magasderekú alsóval. Már csak egy szalmakalapra lesz szükséged a szetthez!

Állatminta

Az állatmintás darabok esetében a nők mindig is két táborra különültek: van aki imádja, és van aki sosem venne ilyen mintázatú ruhát. Mi az előbbiek közé tartozunk, és szerencsére a 2021-es év fürdőruha trendje is minket igazol. Mindegy tehát, hogy a zebra, tigris vagy párducminta a kedvenced, biztosan számtalan minta közül választhatsz majd az idei szezonra is. Jó hír továbbá, hogy a legkülönfélébb fazonok között is megtalálhatod kedvenc állatmintás darabodat! Tehát ne addógj, biztosan találsz a stlusodnak megfelelő választást, amelyben tündükülhetsz a tengerparton.
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Színválaszték

A fazon mellett az idei évben színek terén is igazán széles a választék. A legtrendibb árnyalatok a csokoládébarna, vibráló narancs és az örök klasszikus, a fekete. Emellett azonban rengeteg neon színű vagy metál fényű darabot találhatunk az üzletek polcain. Ha pedig mindez nem volna elég, idén a pasztell színek is dominálnak. Fontos azonban a haj- és bőrszínedhez illő árnyalatot kiválasztani. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Főleg világosabb bőrszín esetén kell erre odafigyelni, hiszen ahhoz a halványabb, pasztell árnyalat semmiképpen sem a legjobb választás. Tehát ha te is ebbe a kategóriába tartozol, inkább válassz kontrasztosabb színt!

Anyag

A széles színválaszték mellett idén az extravagáns anyagok is teret kaptak a fürdőruhák között. Elsőre talán érdekesnek hangzik, de rengeteg bársony illetve fényes csillogó anyagú darab közül válogathatunk kedvünkre!

Praktikus tanácsok

Természetesen a szín- és fazonválasztás mellett néhány egyéb szempontra is fontos odafigyelni. Mindig a stílusodnak megfelelő darabot válaszd, hiszen a cél az, hogy önfeledten, magabiztosan és kényelmesen érezd magad. Fontos továbbá a jó minőség, melyet már tapintásra is meg tudsz állapítani: rugalmas, vastag, puha anyagút válassz. Hidd el, ha megfogadod ezeket a tanácsokat, garantált lesz az álomnyaralás!
 
Képforrás: Canva Pro adatbázis.
forrás: Harmonet.hu