Információk, érdekességek

Az „Év Gyógyszerésze” – mindennap az ön gyógyszerésze

2021. április 22.

(Promóció) Idén 11. alkalommal keresik az „Év Gyógyszerésze” cím és díj leendő kitüntetettjeit Ön is tehet azért, hogy megtaláljuk őket!

A gyógyszerészek munkája a pandémia hónapjaiban a szokásosnál még nagyobb terheléssel és még több erőfeszítéssel valósulhat csak meg – a megszokott magas színvonalon. A gyógyszerészek teljesítménye és áldozatkészsége a világjárvány idején is példaértékű, köszönetet és elismerést érdemlő. Ennek jegyében 2021-ben is keresik az „Év Gyógyszerésze” cím és díj leendő méltó birtokosait. A díjjal és címmel olyan gyógyszerészeket részesítenek elismerésben, akik példát mutatnak kiemelkedő szakmai teljesítményükkel, hatékony megoldások alkalmazásával és betegközpontú szemléletükkel a gyógyszerészi gondozásban, a gyógyszerellátásban és a gyógyszerfejlesztésben.

Az ön gyógyszerésze is a díjazottak között lehet 2021-ben, ha ön úgy érzi, hogy ő is méltó az „Év Gyógyszerésze” cím elnyerésére.

Akinek köszönhetően ön mindennap bizalommal térhet be a patikába
A több mint egy évtizedes múltra viszszatekintő kezdeményezés, az „Év Gyógyszerésze” díj és cím azokra a gyógyszerészekre kívánja ráirányítani a figyelmet, akiknek köszönhetően ön mindennap bizalommal térhet be a patikába, és megelégedéssel távozhat onnan.

Legyen szó krónikus betegségről, nyaraláshoz úti patika összeállításáról, az ön vagy a szerettei egészségével kapcsolatos kérdésekről, a gyógyszerészére mindig számíthat. Nincs ez másként most sem, a koronavírus-világjárvány idején, amikor a világ hatalmas egészségügyi és gazdasági terhekkel és kihívásokkal néz szembe. A biztonságos gyógyszerellátás folyamatossága, a gyógyszerészek – mint egészségügyi szakemberek – odaadó munkája fontosabb, mint valaha.

Az elmúlt hónapokban a gyógyszerészek betegközpontú, lelkiismeretes munkájának és emberfeletti erőfeszítéseinek volt köszönhető az, hogy a patikák mindig nyitva álltak ön előtt. Ez a jövőben sem fog megváltozni.

Az elmúlt 10 évben több tehetséges, szakmai felkészültségében, elhivatottságában és innovatív gondolkodásában követésre méltó, lelkiismeretes gyógyszerész nyerte el az „Év Gyógyszerésze” díjat és megtisztelő címet. Idén tovább bővül a díjazott gyógyszerészek köre.

Dr. Budai Mariann PhD
szakgyógyszerész

Szavani itt lehet!

Kedvenc Patikám

Év Gyógyszerésze

A kampány Facebook oldal

forrás: Bébik.hu