Információk, érdekességek

Ha natúrkencét készítesz házilag, most nyerhetsz is vele

2023. március 10.

Óriási nyereményekre válthatják a modern boszorkányok a natúr receptúráikat! Te is közéjük tartozol? Szereted a natúr kencéket, virágvizeket, arclemosókat, testápolókat, gyantákat, krémeket, dezodorokat, gyógykrémeket, tinktúrákat, főzeteket, elixíreket, fürdőket, olajokat, gyertyákat, viaszokat? El is készíted magadnak? Jelentkezz erre a pályázatra!  

A te konyhád is időnként boszorkánykonyhává változik át? Tudásoddal, kreativitásoddal most értékes díjakat nyerhetsz a „MAGAM KEVEREM A NATÚRKENCÉM” pályázaton, ahol tiéd lehet az 500 000 forint összértékű díjak egyike.

Pályázhatnak profi kencekeverők és amatőr boszorkányjelöltek is. Nem a recept bonyolultsága a szempont, hanem a jósága és a kreativitás. Keverhetsz bele gyógynövényeket, teákat, agyagporokat, zsírokat, olajokat, viaszokat, illóolajokat, cukrokat, virágvizeket, ásványokat... bármilyen természetes anyagot, amivel megszületik az ápoló, gyógyító, szépítő, jobbító, léleksimogató termék.

A Diadeur pályázatán nyerhetsz natúr kencés workshopot Naturékától, online tanfolyamot a Házikencétől, ajándékutalványt Sheavaj.hu-tól, a Viviwell-től, Dayfly Krisztitől coaching-ot, TurbukÁgifilctől, Diadeur-től és MarikMakeup-tól ajandékot.

Mindenki egy receptúrával pályázhat, kizárólag sajáttal, az alábbiak szerint:
– a receptúra legalább három natúr komponensből tevődjön össze,
– a komponensek közül legalább egy illóolaj legyen,
– pálmazsírt nem tartalmazhat a receptúra.

Az elbírálásnál előnyt élvez a termék gyakorlati haszna, hatásossága, a termék fantáziadús elnevezése, a termékről készült kreatív fotó, a termék hasznosságát, hatásosságát igazoló rövid és frappáns történet. Egy jó sztori kiváló alap lehet az akár három komponensből összetevődő illóolaj keverékhez is! Előnyt élvez a kreativitás, nem élvez előnyt azonban a bonyolult előállítási folyamat és a nehezen beszerezhető, ritka alapanyagokból készült kozmetikum – de nem is hátrány.

Pályázatodat 2023. április 5-én 24 óráig tudod leadni. A teljes, hivatalos kiírást itt találod.

 

forrás: Harmonet.hu