Információk, érdekességek

Párkapcsolati kommunikáció - 1.rész

2007. október 30.

Párkapcsolati kommunikáció - 1.részBeszélgetni a velünk történtekrõl, érzelmeinkrõl, gondjainkról, felfedni titkainkat... a kommunikáció fontos szerepet tölt be a párkapcsolatban. 


Ugyanakkor veszélyes lehet mindent elmondani a társunknak - a hallgatásnak is megvannak a maga elõnyei. De mit adjunk tudtára a másiknak, és mit ne? Hogyan találjuk meg a helyes arányokat? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megoldásában igyekszünk az alábbiakban segíteni.


A szex sport?

2007. október 25.

Bizonyított tény, hogy a szex nem csak a legkellemesebb, de az egyik leginkább egészséges "sport" is.

 

Kiválóan égeti a kalóriákat, jótékonyan hat hangulatunkra, oldja a stresszt, sõt segíthet egyes rákos megbetegedések megelõzésében is. Mégis férfiak százezrei mondanak le az egészség megelõzésének errõl a lehetõségérõl azáltal, hogy akár másfél-két évig sem kérnek orvosi segítséget merevedési zavaruk megoldására.


Itt az õsz és a depresszió szezonja

2007. október 09.

Minden év októberében, ezúttal október 8-án kerül megrendezésre a Lelki Egészség Világnapja. Az õszi idõpont nem véletlen, hiszen az õsz a depresszió felbukkanásának évszaka: a hõmérséklet és a napos órák számának csökkenésével egyenes arányban nõ a depresszió elõfordulása. Napjainkban egyre többet tudunk a depresszióról, mégis akad e betegségnek olyan vonatkozása, amelyrõl kevés szó esik. Az elmúlt években fokozatosan fordult a szakemberek érdeklõdése a depresszióhoz társuló fájdalmak felé, és mára kiderült, hogy korántsem lényegtelen és egyáltalán nem ritka problémáról van szó.

Az impotencia - milyen típusai vannak és mi lehet az oka?

2007. október 06.

A potencia szó eredetileg hatalmat vagy valamire (ez esetben a megtermékenyítésre) való képességet jelenti, az impotencia pedig ennek hiányát.

 

Az impotencia betegség, ám az emberiség történetében gyökerezõ okok miatt különös jelentõségû a férfiak számára, szinte kivétel nélkül szégyen és a vele járó frusztráció forrása. Ezért az impotenciával küszködõ férfiak gyakran csak évek múlva fordulnak orvoshoz, ha egyáltalán le tudják küzdeni a betegség okozta szégyenkezésüket, a megtanult társadalmi elõítéleteket.


Csokimasszázs testnek és léleknek

2007. október 03.

CsokiûA csokoládénak terápiás hatása van, jól tudja ezt minden nõ. Már néhány kocka is vigasztal, kényeztet, jobb kedvre derít, energiával tölt fel - édes kísértés, aminek a kedvéért még a szokásosnál kétszer hosszabb fitneszedzést is bevállalja az ember lánya.

 

Mindazoknak, akik imádják és fogyasztják, na és persze azoknak is, akiket csábít, de féltik alakjukat, remek lehetõség a garantáltan nem hizlaló csokoládémasszázs.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...193194195...220