Információk, érdekességek

Miért eszünk sokszor a rosszullétig?

2012. március 30.

Segít a tartós fogyásban, ha tudjuk mik azok az ételek, érzelmek és helyzetek melyek arra sarkallnak, hogy betegre együk magunkat.

Ételek, melyeknek nehéz ellenállni



Vannak olyan ételek, melyek egyszerűen ellenállhatatlanok, és, ha lehetőség van rá, akkor óriási mennyiséget lehet elfogyasztani belőlük. A sós/zsíros ételek (rántott hús, sült krumpli, olajban sült sós rágcsák) vannak hipnotikus hatással, de az édességek is hasonlóan működnek bizonyos csoportoknál. Mindegy, hogy mikor, hol, milyen környezetben és mennyiségben fordul elő, borítékolható, hogy minde egy szálig el fog fogyni.


Reggeli a fogyokúra katalizátora

2012. március 28.

reggeli

A kutatások azt mutatják, hogy azok akik rendszeresen reggeliznek, sokkal sikeresebben tudják megőrizni és elérni a kívánt súlyukat, mint azok, akik kihagyják ezt az étkezés. A reggelivel könnyebb ellenállni a nasiknak, és a túl nagy porcióknak.

A reggeli feltölti a test energiaraktárait és lendületet ad az egész napra. Reggeli nélkül sanszos, hogy a későbbi órákban sokkal több energiát kívánunk meg, és többet eszünk, mint amennyi kívánatos lenne.
Ezt bizonyítja az is, hogy a nem reggelizők sokkal többet nassolnak az étkezések között.


Expressz menü

2012. március 27.

Tegnap még dolgoztál de a család várja már a mai ebédet? Íme egy expressz menüsor 4 felnőttre számolva bőségesen elegendő. Ha jól szervezed 1 óra alatt elkészülhetsz - ehhez is kapsz segítséget lejjebb!Sok sikert!


Illatos csirkecombok - akár diétázóknak is!

2012. március 05.

Kiknek ajánlom? Mindenkinek - aki szereti a finom, enyhén fűszeres ízeket! Diétázóknak és gyerekeseknek is, nálunk abszolút kedvenc! Friss vegyes salátával vagy grillezet zöldséggel nagyon finom!


Aki tejet iszik, okosabb

2012. február 27.

Minél gyakrabban fogyasztunk tejet és tejterméket, annál jobban működik az agyunk – derül ki az amerikai Maine Egyetem felméréséből. A tejivók általános szellemi képességeiket tekintve lekörözték a kutatásban részt vevő partnereiket.


További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...216217218...277